Roxy

Naam: Roxy
Geslacht: teef, gesteriliseerd
Leeftijd: 6-9-2013
Grootte: middel +/- 50 cm
Goed met kinderen: ja oudere kinderen
Katten: ja
Herkomst: Griekenland, in ned sinds feb 2014
Omschrijving:

Roxy is een Griekse schoonheid, een lieverd die al meer dan 4,5 jaar bij ons in de opvang verblijft. Ze heeft tot een tijd geleden altijd samen met de reu van het opvanggezin geleefd, nadat hij is overleden heeft zehet erg het moeilijk gehad  De 2 waren altijd samen en waren veel buiten lekker op de wei of binnen in 1 van de schuren.
Alhoewel Roxy zich aanpast in elke situatie verdiend ze zoveel beter, een eigen baasje, een thuis, in huis mogen leven zoals ze gewend was en meer aandacht dan ze nu krijgt.In huis is ze ontzettend lief en makkelijk voor haar gezin, ze kan prima in de bench, maar ook los.
Ze kan na kennis making vrijwel met elke hond overweg, alhoewel grote reuen(honden) haar grote liefde zijn, die vind ze geweldig.
Ze is dol op spelen, knuffelen en kan perfect luisteren wanneer ze aan je gewend is, ze vind wandelen erg leuk en ze kan ook goed loslopen mits de omgeving niet te druk is met mensen.
Ze kan prima getraind worden bv gehoorzaamheid, behendigheid ( ze is snel en klimt/springt makkelijk hoog, ze kan ook trappen lopen ) wandelen/fietsen en een grotere tuin of eventueel een boerderij met hoge goed afgesloten omheining zou zeker fijn zijn voor haar om ook te spelen.
Ze is gewend aan de auto en trein en kan mee naar de stad, op visite etc.
Ondanks haar energie is ze van nature zeker geen hele ‘drukke’ maar juist rustige hond, ze is wel waaks en zal zeker het terrein en huis beschermen. Als je erbij bent en zegt dat het goed is, dan is het voor haar ook prima mits ze je vertrouwd.
Ze is gewend aan kinderen, maar wij plaatsen haar bij voorkeur bij mensen met geen jongere kinderen ivm kinder bezoek en haar beschermde gedrag naar het gezin.
Het is een vereiste dat ze een baasje krijgt waar een hond aanwezig is want ze is gek op spelen met haar soortgenoten en heeft altijd een in roedel geleefd.
Roxy kan prima alleen zijn mits dat in begin weer even goed opgebouwd i.v.m gewenning.

Graag zien wij Roxy bij een baas geplaatst worden die veel ervaring heeft met honden.

Wie gunt haar een for ever home waar ze echt oud mag worden?!

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje bezoeken? Vul dan snel het intakeformulier in.

IMG_3874

IMG_3872 IMG_3871 IMG_3870 IMG_3869 IMG_3868 IMG_3867 IMG_3866 IMG_3865 IMG_3863 IMG_3862 IMG_3860 IMG_3859 IMG_3857Roxy-01Roxy-02Roxy-04Roxy-06Roxy-08Roxy-10Roxy-11Roxy-13Roxy-14Roxy-15