Naomi Campbell

Naam: Diva (vh Naomi Campbell ( Fancy nest )
Geslacht: Teef
Leeftijd:  11-02-2018
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:  Middelmaat
Status hond: Herplaatser
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Woningtype: .
Bijzonderheden: .
Herkomst: Bulgarije
In Nederland sinds: 16-06-2018
Omschrijving:

Diva is een lieve, vriendelijke hond met een onzekere kant door haar opvoeding.
Ze is nu een aantal maanden in haar opvanggezin, ze was een geweldige pleegmoeder en kan enorm goed met de eigen honden die daar wonen, ze is dan heel vrolijk en speels.
Honden die ze niet kent vind ze spannend, hiervoor kan zij vluchten, belangrijk is haar rustig te leren dat ook onbekende honden echt wel erg leuk zijn, er word hier natuurlijk veel mee getraind.
Ze is erg lief tegen mensen en kinderen, maar kan zonder haar vaste groep honden en mensen het soms wel even spannend vinden.
Diva loopt netjes aan de riem, en kan mee in de auto.
Voor Diva zoeken we een lief baasje of gezin, die haar een fantastisch thuis kan bieden met een tuin, een andere speelse zekere hond en mensen die het leuk vinden om verder met haar te trainen.
Het is echt een geweldige slimme, lieve, aanhankelijke en brave hond, die gewoon nog wat meer moet leren, maar dat zeker gaat kunnen.


Onze prachtige Naomi Campbell is samen met haar broers en zussen gedumpt bij de shelter van Animal Resue Sofia. En door een wat rijkere uitziende stel met hun prachtige dure auto vandaar dat deze pups van dit nest allemaal vernoemd zijn naar bekende modellen en ontwerpers.
Deze mensen beloofde de shelter een ‘grote’ donatie over te maken maar tot op heden heeft de shelter een sponsorbedrag van €4,00 mogen ontvangen maar gelukkig kwamen de pups veilig bij A.R.S in plaats van dat ze hun dumpte op straat wat helaas nog veel voor komt.

In de shelter heeft zij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die zij nu is. Maar dat vond Giselle helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.
Want daar heeft Zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft zij ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat Naomi een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een eigen thuis in een liefdevol gezin.

Naomi is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Naomi Campbell is op 16 juni aangekomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd adopteren?  Vul dan snel een intakeformulier in.