Tess

Naam: Nadia Nu Tess
Geslacht: Teef
Leeftijd:  10-12-2016
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Grootte:  Middelmaat
Status hond: Herplaatser ivm onzeker gedrag
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Goed met kinderen: Ja, maar wij plaatsen haar bij voorkeur bij mensen met wat oudere kinderen of geen kinderen
Katten: Ja
Woningtype: Bij voorkeur een huis met tuin en eventueel een andere hond
Bijzondere dingen: Tess kan loslopen na gewenning
Herkomst: Bulgarije
In Nederland: 15-04-2017

Omschrijving:

Onze lieve Clown is op zoek naar een geweldig nieuw thuis bij mensen die vallen voor haar geweldige zelfstandige, eigenwijze, grappige, slimme, maar soms wat onzekere karakter.

Tess is al vanaf 16 weken oud in Nederland maar moest door omstandigheden herplaatst en verblijft nu in opvang. Daar zien ze in huis een lieve vrij makkelijke relaxte hond die dol is op maatje Asenka die daar ook verblijft tot ze een baasje vind, samen rennen ze graag door de tuin.

Ze kwispelt maar al te graag en is opgewekt en blij naar mensen die ze kent. Ze heeft humor, luistert goed, kent de basiscommando’s, is speels, ligt graag bij je maar struint ook graag buiten in de tuin. Ze kan prima alleen thuis blijven (bench gewend en andere hond nabij).

Tess vind wandelen geweldig en gaat naar cursus, maar is soms nog wat onstuimig aan de (korte) lijn en is soms een onzekere hond en heeft daarin wel sturing nodig van mensen die er doorheen prikken dat ze eigenlijk maar een klein hartje heeft.

Ze pakt dit goed op en zal hierin zeker nog veel kunnen groeien. Meegaan naar bos, strand maar ook stad vindt ze leuk en ze is gewend aan de auto.

Van Tess zijn veel filmpjes beschikbaar.

Wilt u meer informatie of wilt u deze prachtige Clown bezoeken? Vul dan snel het intakeformulier in.