Tess

Naam: Nadia Nu Tess
Geslacht: Teef
Leeftijd:  10-12-2016
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Grootte:  Middelmaat
Status hond: Herplaatser ivm onzeker gedrag naar ( onbekende dingen en mensen ) buiten
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Goed met kinderen: Ja, maar wij plaatsen haar bij voorkeur bij mensen met wat oudere kinderen of geen kinderen
Katten: Ja
Woningtype: Bij voorkeur een huis met tuin en eventueel een andere hond
Bijzondere dingen: Ze vind mensen met honden aan de lijn spannend
Herkomst: Bulgarije
In Nederland: 15-04-2017

Omschrijving:

Lieve prachtige Tess is naar Nederland gekomen met haar 2 zusjes en broer toen zij ca 4,5 maand was. Ze heeft net als haar broer en zusjes snel een eigen thuis gevonden waar zij woonde met een andere hond. Het is een vrolijke blij, sociale pup die iedereen en alles leuk vind.

Onze Tess is terug gekomen vanwege problemen bij het gezin waar zij woonde.
Toen zij terug kwam bij ons is zij in training geweest bij het gedragscentrum, waar zij het geweldig vond om bezig te zijn met behendigheid en de vrijwilligers die daar werken.
Maar omdat zij geen kennelhond is, is ze zodra mogelijk was direct naar 1 van onze opvanggezinnen gegaan in huis ( flevoland ) waar zij alweer een aantal maanden verblijft.
In het opvanggezin woont zij samen met katten en andere honden en kan zij prima alleen thuis blijven.
Onze lieve Clown is op zoek naar een geweldig nieuw thuis bij mensen die vallen voor haar geweldige zelfstandige, eigenwijze, grappige, slimme, maar soms wat onzekere karakter.

Tess is in huis een lieve vrij makkelijke relaxte hond. Voor haar gezin is ze echt een geweldige lieve en leuke hond, ze kwispelt maar al te graag en is vrijwel altijd blij en vrolijk, ook mensen die zij goed kent vind ze geweldig.
Ze heeft humor, luistert goed, kent de basiscommando’s, is speels, ligt graag bij je voeten of naast je op de bank, ze vind het heerlijk om buiten in de tuin rond te lopen en is gewend om in de bench te slapen en doet dit zonder problemen.

Buiten dit is Tess ook op sommige vlakken een onzekere hond en heeft daarin wel sturing nodig van mensen die er doorheen prikken dat ze eigenlijk maar een klein hartje heeft.
Mede door haar berghond karakter en het missen van de juiste begeleiding en socialisatie tijdens de puberteit kan ze soms wantrouwend zijn in het begin naar nieuwe mensen en/of honden voornamelijk aan de lijn.
Tess vind wandelen geweldig, maar soms ook nog erg spannend, het hangt helemaal af van de situatie en haar bui en uit zich voornamelijk door te gaan trekken aan de lijn.
Door haar voldoende te sturen pakt zij dit steeds beter op en ze zal hierin zeker nog heel erg veel kunnen groeien.
Meegaan naar het bos, de stad, het strand etc vind zij echt heel erg leuk, ze is gewend aan mee gaan in de auto.

Bent u op zoek naar een hond die geweldig lief en rustig is in huis, heeft u al een hond, een ‘grotere’ tuin en bent u in bezit van veel humor, geduld en liefde dan is Tess misschien wel de hond die u zoekt.

Van Tess is een filmpje beschikbaar.

Tess een lieverd van 1,5 jaar oud delen graag

Bij ons in de opvang, Tess. DELEN WORD ZEER GEWAARDEERD!Tess is een ontzettende lieverd die goed met andere honden overweg kan en gek is op haar gezin.In bepaalde nieuwe situaties kan zij onzeker zijn naar mensen en heeft hiervoor sturing nodig.Ze is verder een vrolijke hond vol humor die met haar opvanggezin zo veel mogelijk overal naar toe gaat, maar alleen thuis blijven met de andere honden is ook geen enkel probleem.Voor meer informatie kijk op www.zalikas.nl, indien u interesse heeft kunt u daar een intake formulier invullen en word er telefonisch contact met u opgenomen voor meer informatie en eventueel een kennismaking.

Slået op af Opvang Honden i Tirsdag den 10. juli 2018

Wilt u meer informatie of wilt u deze prachtige Clown bezoeken? Vul dan snel het intakeformulier in.