Luis

Naam:  Luis
Geslacht: Reu
Leeftijd:  10-03-2018
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:  Middelmaat
Status hond: Herplaatser ivm scheiding
Goed met kinderen: Ja, maar geen kleine kinderen.
Katten: Ja
Woningtype: .
Bijzonderheden: Kan samen geplaatst worden met maatje Sabu
Herkomst: Bulgarije
In Nederland sinds: 14-07-2018
Omschrijving:

Luis is een vrolijke, enthousiaste jonge vent. Bij nieuwe mensen kijkt hij soms even de kat uit de boom, maar al snel is hij heel enthousiast en vriendelijk. Luis heeft een basiscursus gevolgd, en kent een aantal commando’s (zit, sta, af, plaats). Ook is hij gewend om aan de riem te lopen.

Hij is gewend aan een andere hond in huis, en het zou dan ook leuk zijn als hij samen met zijn vriendje Sabu wordt geplaatst, maar dit is geen vereiste. Luis is niet gewend aan kinderen in huis, maar gezien zijn vriendelijke karakter zal dit geen problemen opleveren. Wel plaatsen we hem alleen bij iets oudere kinderen, want hij kan in zijn enthousiasme wel wat lomp zijn.


Luis is samen met zijn zusje gevonden in een klein dorp en daarna liefdevol opgevangen in een opvang gezin in het land van herkomst.

Daarna moest Luis in de puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat hij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud, want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Luis ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze speelse pup een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar hij mag gaan wonen.

Zoals elke pup zal Luis ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieverd komt op 14 Juli aan in zijn opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd komen bezoeken?  Vul dan snel een intakeformulier in.