Bob

Naam: Bob (voorheen Louie)
Geslacht: Reu
Leeftijd: 04-06-2015
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Grootte: Middelmaat
Status hond:
Herplaatser
Goed met kinderen: Zie tekst
Katten: Nee
Woningtype: geen voorkeur
Bijzonderheden: Rustige omgeving zeer wenselijk.
Herkomst: Bulgarije
In Nederland sinds: 09-2015

Omschrijving:
Bob is een volwassen hond met veel onzekerheden. Hij raakt snel overprikkelt en kan dan uitvallen. Wij zoeken voor Bob een huis met beperkte prikkels, en een baas die hem veiligheid en duidelijkheid bied. Bob zal veel rust en begeleiding nodig hebben, voor hij weer gewoon hond kan zijn. Hierbij zullen wij uiteraard intensief begeleiding bieden.

Bob heeft veel cursussen gevolgd, en kent een boel commando’s. Bob vind het heerlijk om te gaan wandelen in rustige gebieden. Ook zoekspelletjes vind hij fantastisch, en is hier erg goed in. Hij kan goed zijn neus gebruiken. Werken voor de baas kan Bob goed. Wel heeft hij hierbij duidelijkheid en sturing nodig. Wanneer je hem het zelf laat uitzoeken wordt hij onzeker en gaat dan uit onzekerheid handelen.

Bob kan met andere honden wanneer hij deze goed kent. Onbekende honden vind hij erg spannend. Hierbij heeft hij tijd nodig om te wennen. We plaatsen Bob niet bij katten of kinderen. Katten is hij niet volledig betrouwbaar bij, en kinderen geven te veel prikkels.

Het liefst vinden we voor Bob een thuis in een kalm 1- of 2persoons gezin, met een stabiele, kalme hond. Hiervan kan Bob veel leren.

Bob is kortgeleden bij ons op cursus geweest. Hierbij liet hij zeer veelbelovend gedrag zien, waaraan wij met een nieuwe eigenaar graag verder gaan bouwen.


Puppytekst Louie:

Deze prachtige jonge man Louie genaamd is een speelse, sociale en vrolijke puppy die zijn warme en liefdevolle adoptiegezin zoekt

Louie is al gecastreerd.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

litter7-Louie(9) litter7-Louie(10) litter7-Louie(11)