Igor

Naam: Igor
Geslacht: reu
Leeftijd: 24-12-2014
Grootte: middelmaat
Status hond: In Nederland sinds pup
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Woningtype: Bij voorkeur een huis met tuin
Bijzondere dingen: Igor is ontzettend zachtaardig, dol op honden, maar moet nog bijleren.
Herkomst: Bulgarije
Goed met kinderen: ja bij voorkeur oudere kinderen
Katten: ja
Herkomst: Bulgarije

Omschrijving:

Onze prachtige Igor is niet op zoek naar zomaar iemand, hij zoekt de juiste baas …dan zal hij laten zien wat een prachthond hij is.

Igor is een onzekere hond, die op bepaalde vlakken nog wat sturing nodig heeft. Hij zoekt een baas die hem hierin de tijd gunt, hem vertrouwen geeft en niet te hoge verwachtingen heeft in het begin, zodat hij zich op zijn gemak gaat voelen. Igor is geweldig met andere honden, nieuwe mensen moet hij in begin nog aan wennen.

Igor woont op dit moment samen met andere honden en is zeer sociaal naar andere honden en kan met hen heerlijk spelen. Er komen regelmatig mensen langs, ook met kinderen, dit gaat prima. Igor kiest er dan voor om op een rustige plek te gaan zitten. Hij zoekt het contact op dat moment niet op.

Igor is trouw voor zijn huidige baas. Hij luistert goed en kent diverse commando’s. Hij is erg speels en kan al goed alleen zijn. ’s Nachts slaapt hij lekker op zijn eigen kleed. Igor is sinds kort aan een speciale training bezig waar hij leert goed aan de lijn te lopen, hij vind het best leuk al. Aan het hek laat hij waaksheid zien door z’n onzekerheid, maar echt waken is hij niet geschikt voor. Het zou een goede hond zijn voor mensen die al een hond hebben en een maatje zoeken voor de al aanwezig hond(en). Igor is dus niet op zoek naar een baas die een knuffelbeer zoekt, maar een speelse zelfstandige hond in zijn aanwezigheid wil.

Is Igor de hond die jij zoekt? Er zijn een aantal leuke filmpjes beschikbaar van Igor.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

igor (1) igor (2) igor (4) igor (5) igor (6) igor (7) igor (9) igor (10) igor (11)Igor-13Igor-14Igor-15Igor-16Igor-17Igor-18Igor-19Igor-20Igor-21Igor-22Igor (7)Igor (12)Igor (13)igor-- (27)igor-- (25)igor-- (24)igor-- (23)igor-- (22)igor-- (21)igor-- (20)igor-- (19)igor-- (18)igor-- (17)igor-- (16)igor-- (15)igor-- (13)igor-- (12)igor-- (11)igor-- (10)igor-- (9)igor-- (8)igor-- (7)igor-- (6)igor-- (4)igor-- (3)