Ties

Nadat we na bijna 17 jaar onze jack-Russel moesten laten inslapen, hadden we ons voorgenomen niet meer aan een hond te beginnen.

Het begon toch te kriebelen en ik zag af en toe wel het één en ander voorbij komen o.a. Tisha, (feticia) waar ik stiekem toch een oogje op had haha.
Thuis had ik het voorgesteld, maar toch zoiets van: ‘’Tja je kent de achtergrond niet van zo’n hond, wat haal je in huis, hoe reageert zij op ons etc.’’.
Omdat wij geen pup meer wilden en een wat oudere hond, heb ik toch contact gezocht met Zalikas met de vraag of wij een keer mochten kijken naar Tisha.
Nou daar gingen we na enige tijd gewacht te hebben, haalden ze Tisha op, en ik was meteen verkocht op de ogen van Tisha.

Tisha was nog wat afwachtend en enigszins wantrouwend, maar kwam beetje bij beetje los.
We zijn naar huis gereden en hebben toen tegen elkaar gezegd: ‘’We gaan er voor, een hond die wat jonger is wordt toch wel geplaatst dus waarom zouden we Tisha niet gewoon nemen’’.

Weer contact gehad met Zalikas en de papieren in orde gemaakt. Op 18 juli 2014 hebben we Tisha opgehaald.
We zijn nu bijna 1 jaar verder en mijn man en ik hebben nog geen seconde spijt gehad dat we Tisha in huis hebben genomen. Tisha is echt een diva, want ze slaapt op bed en heeft haar eigenaardigheden, maar wie heeft dat nou niet. Tisha kan ook alleen zijn en is zindelijk. Hiernaast is ze zo dankbaar voor alle liefde die ze krijgt.

Ik weet dat er nog zoveel andere honden als Tisha zijn. Honden die een thuis verdienen waar zij goed zullen worden verzorgd, veel liefde en aandacht horen te krijgen. Mochten wij nog een keer de kans krijgen om een hond Tisha in huis te nemen, dan zullen wij dit zo weer doen. Deze hondjes verdienen een kans en een tweede leven waar zij met liefde worden omringd.
Tisha is niet meer uit ons leven weg te denken en we kunnen absoluut niet meer zonder haar.

Erica

Ties-04 Ties-03 Ties-02 Ties-01