Saartje

In Augustus 2013 hebben wij Sarah opgehaald. Twee weken ervoor hadden wij haar gespot op Marktplaats. Haar foto’s waren erg leuk en haar karakterbeschrijving sprak ons erg aan. Toen hebben  we haar gereserveerd na een bezoekje aan de boerderij . De honden liepen heerlijk buiten in de wei . Sommigen renden of speelden , anderen lagen lekker te zonnen. Alle hondjes waren vrolijk en zagen er goed uit. We speelden met de honden samen met onze kinderen. De hondjes waren heel kindvriendelijk en op hun gemak. Omdat wij eerst nog met vakantie gingen mochten we Sarah na de vakantie ophalen. Ze was toen zes maanden. In de auto ging het prima en aan de lijn lopen ook. Thuisgekomen was ze erg moe en sliep een paar uur in haar nieuwe bench. Dit was ze al gewend.

Sarah was al zindelijk, ze heeft bij ons maar twee keer in huis geplast .En alleen thuisblijven ging ook meteen goed.
Sarah vindt het heel gezellig als er visite komt, ze maakt dan zowat een koprol en vertelt een heel hondenverhaal.
Ze wordt erg graag aangehaald en heeft heel veel kunstjes geleerd. Omdat ze zo gek op eten is kunnen we haar met brokjes tot alles overhalen. In huis is Saar rustig en gezellig. Buiten aan de riem loopt ze rustig mee, maar als ze op het strand of in het bos haar hondenvriendjes ziet gaat ze echt los. Ze kan heel leuk met andere honden spelen. Ze daagt alle honden uit voor een partijtje rennen.

De hele familie en de buren vinden Sarah geweldig. In de zomervakantie gaat ze lekker met ons mee naar Tsjechie, ze is echt volwaardig lid van het gezin.
Wij zijn heel blij met onze Sarah. Danielle had haar voor een groot gedeelte al heel goed opgevoed, dat was erg fijn.Haar karakterbeschrijving bleek ook 100% te kloppen.
Het is een relaxed hondje en heel gezond!
Wij kunnen iedereen aanraden een adoptiehondje te kiezen; ze zijn zo lief en heel uniek!

Groetjes familie van den Berg uit Scheveningen

Saartje-01 Saartje-02 Saartje-03 Saartje-04 Saartje-05 Saartje-06 Saartje-07 Saartje-08 Saartje-09