Joep

In okt 2013 hakten we de knoop door: er komt toch weer een nieuwe hond!!  Na het overlijden van de vorige 2 in januari van datzelfde jaar, 2 weken na elkaar, vonden wij het wel even genoeg….
Maar uiteindelijk begon het toch weer te kriebelen en gingen we op zoek:  Geen rashond dit keer, maar eentje die ons nodig had:  op Marktplaats vielen we als een blok voor een zwart koppie.
Bij Danielle op de boerderij kwam hij vrolijk naar buiten gerend, en bleek direct een enorme lieverd en knuffelkont.
Wij waren verkocht, hebben de rest van de herfstvakantie besteed aan plannen maken, nieuwe riem, hondenmand etc.

Vanaf het begin doet Joep het eigenlijk ontzettend goed, was zindelijk, heeft nooit in huis geplast, en heeft 1 nachtje gepiept in de bench. Hij is super leergierig, doet graag hondenpuzzels en zoekspelletjes. Hij vindt alle honden leuk, en kan van stilstaan, keihard wegspurten, hij loopt iedereen eruit.
Enige minpuntje is zijn angst voor harde geluiden en dus ook vuurwerk, we hebben dit zoals geleerd op de cursus genegeerd, maar helpt niet erg veel, hij is er ontzettend bang voor.
Waarschijnlijk heeft hij iets meegemaakt, waardoor dit bij hem hoort, geen punt is prima mee te leven. Vreemde mensen worden eerst begromd, en als wij zeggen dat het goed is, kwispelstaartend begroet.

Joep is super aanhankelijk, en echt onderdeel van ons gezin, dus gaat ook mee op vakantie. Het maakt hem allemaal niet uit, als we maar met zn allen zijn, dan is zijn geluk compleet.

Wij zijn stapeldol op hem, en hebben nog geen minuut spijt gehad van zijn komst.

Joep hoort bij ons, en dat zal hopelijk nog lang zo blijven.

Fam Vermeulen

Joep-01 Joep-02 Joep-03 Joep-04 Joep-05 Joep-06 Joep-07