Diëgo

Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij Diëgo geadopteerd, en we zijn zo gek met hem dat we het iedereen kunnen aanraden.

Toen hij net bij ons kwam was hij bang voor alles en iedereen, mensen waren eng, maar ook andere honden waren eng en alleen thuisblijven was het einde van de wereld. Het leek ons een goed idee om naar een hondencursus te gaan, zodat hij daar onder begeleiding in contact kon komen met andere honden en mensen. We hebben daar inmiddels alweer 4 cursussen afgerond en na veel trainen, geduld en liefde is Diëgo omgeslagen als een blad aan de boom.
Waar hij eerst zo bang en onzeker was, is hij nu enthousiast, impulsief en af en toe zelfs een beetje brutaal. Andere honden vind hij hartstikke leuk, hij wil met alles en iedereen spelen en even alleen thuis blijven is geen probleem meer.

Het is echt een heerlijke hond die we voor geen goud willen missen. De ontwikkeling die hij heeft laten zien vinden we heel bijzonder en we zijn erg trots op hem dat hij zijn vertrouwen heeft herwonnen.
Het kost heel wat tijd en geduld om zo’n hond uit zijn schulp te krijgen, maar zodra dat gebeurt heb je een vriend voor het leven.Diego_02
Diego_03 Diego_04 Diego_05 Diego_06