Bendji

Tja waar zal ik beginnen…….wij hebben 13 jaar een hond gehad en door ouderdom de keuze gemaakt hem in te laten slapen in mei 2013. Ik was overmand door verdriet en besloot geen hond meer te willen. Uiteraard wordt dat verdriet na een paar maanden minder en besef je pas hoe stil het is zonder zo’n kameraadje in huis. Uiteindelijk door de overredingskracht van mijn man en 2 kinderen besloten toch weer te gaan kijken, máár, zei mijn man, wel eentje uit het asiel of iets dergelijks want die verdienen ook een kans. En toen kwam ik uit bij zalikas èn de foto van bendji….liefde op het eerste gezicht!!! Afspraak gemaakt om te gaan kijken, stukje gewandeld en ja hoor, dit moest mijn hond worden.

Hoewel we in het begin wat kleine opstartprobleempjes hebben gehad, zoals niet alleen kunnen zijn, kleine gezondheidsprobleempjes (wat uiteraard allemaal bij de gewenningsfase hoort) zijn we nu bijna een jaar verder en zonder te overdrijven…….wat een verrijking van ons leven!!! Bendji is verschrikkelijk lief, aanhankelijk en vriendelijk tegen alles en iedereen en moet eerlijk zeggen dat ze hier vreselijk verwent wordt. Zij is echt een deel van ons gezin, gaat bijna overal mee naartoe, ligt languit op de bank, eet nog net niet met ons mee aan tafel en is zo dankbaar naar ons toe dat het me soms nog ontroerd.

Mochten wij in de toekomst weer een andere hond willen, zullen wij dat zeker weer via zalikas doen en wil ik bij deze met name Danielle een warm hart toedragen voor de liefde en warmte waarmee zij de zorg voor deze honden op zich neemt……..chapeau!!!!

Groetjes fam Dangerman en Bendji ?

Bendji-01 Bendji-02 Bendji-03 Bendji-04 Bendji-05 Bendji-06 Bendji-07 Bendji-08 Bendji-09 Bendji-10