Julie

Naam: Julie
Geslacht: Teef
Leeftijd:  17-09-2017
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte: Kleine middelmaat
Goed met kinderen: Zie omschrijving
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland bij Zalikas: 15-12-2018
Omschrijving:

Lieve bescheiden Julie komt samen met haar mama, broer en zusjes uit de PS in Kalen, een klein dorpje in een zeer arme regio van Bulgarije. Het asiel daar kent geen welzijn voor zijn dieren. Een vrijwilliger van de stichting die daar komt helpen, heeft het asiel er van overtuigd deze hondjes niet in te laten slapen, maar ze in plaats daar van mee te geven aan ARS, zodat ze een kans maakte op een liefdevol thuis in Nederland.

Zoals de rest van haar familie had Julie het geluk dat ze snel een eigen thuis had in Nederland, een gezin met kinderen waar ze langzaam maar zeker leerde hoe een echt gezinsleven werkt,
echter het gezin was erg druk met de vele kindjes die daar over de vloer kwamen en niet echt een eigen plekje waardoor zij erg onzeker raakte door de drukte en onvoorspelbaarheid.

Sinds kort is Julie daardoor terug bij ons gekomen en woont ze nu in een opvanggezin met meerdere honden en katten.
Julie vind de rust en structuur heerlijk, lekker slapen in haar eigen bench, spelen met de andere honden, die ze na wat wennen toch echt heel erg leuk vind.
Ze heeft wat tijd nodig in alles, kennis maken met visite, honden, katten, maar als je dat laat op haar eigen tempo dan zie je al snel de lieve zachte hond boven komen.
Wandelen vind ze geweldig, daar geniet ze echt van.
Julie heeft cursus gevolgd en kent de basis commando’s, ze kan alleen thuis blijven.

We verwachten dat als ze wat tijd krijgt net als haar broer en zus, ze een geweldige hond word die een super schat is voor haar nieuwe baasje en heel veel gezelligheid zal brengen in huis.

Deze schat is sinds 15 December in Nederland en is in haar opvanggezin te bezoeken.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd een thuis bieden?  Vul dan snel een intakeformulier in.