Olle

Naam:  Olle
Ras: Labradoodle
Geslacht: Reu
Leeftijd:  27-04-2016
Grootte:  Middel
Status hond: Herplaatst
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Woningtype:
Bijzondere dingen: Kan bijten
Herkomst: Nederland
Goed met kinderen: Onbekend
Katten: Ja

Omschrijving:

Olle is een bijna 3 jarige Australian Labradoodle. Olle is bij ons aangeboden ter herplaatsing, omdat het in zijn huidige gezin niet goed gaat.
Olle is een onzekere, soms zelfs angstige hond. In het gastgezin zien we, dat wanneer we zijn grenzen respecteren en hem niet onder druk zetten of dwingen, het een leuke hond is.

Olle vind het fantastisch om samen uit wandelen te gaan, het is dan een ontzettend vrolijke, blije hond. Hij gaat ook graag overal mee naar toe. Olle is erg gevoelig voor positieve benadering en complimentjes, hierdoor is hij heel goed te sturen. Olle vind aanlijnen heel erg moeilijk. Wanneer je hier de tijd voor neemt, en hem niet opjaagt laat hij dit over het algemeen wel toe. Als je hem bij het aanlijnen wel onder druk zet, zal hij proberen te bijten.

Olle is op zoek naar een baasje die hem met rust en positiviteit benaderd, en hem niet overvraagt. Olle is door zijn jonge leeftijd nog hartstikke leerbaar, maar dit moet wel met zorg en geduld aangepakt worden.
Voor Olle zoeken we het liefst een thuis met andere honden, dit vind hij helemaal fantastisch. Ook katten vind Olle superleuk.

Olle’s afstamming is bekend. (Vader Riverland’s Blue Boots, Moeder Riverland’s Treasured Teddi)

Olle is geboren op 27-04-2016 in Nederland. Olle is op dit moment niet gecastreerd. Het is niet toegestaan om met Olle te fokken. Olle is ongeveer 40cm hoog en weegt zo’n 16kg.