Mees

Naam:  Mees
Geslacht: Teef
Leeftijd:  12-03-2016
Grootte:  Middel
Status hond: Herplaatst
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Woningtype: grote tuin
Bijzondere dingen:
Herkomst: Bulgarije
Goed met kinderen: Onbekend
Katten: Ja

Omschrijving:

Mees is sinds 24-05-2019  in Nederland vanuit Duitsland vandaan. Daar moest Mees weg omdat ze uit kon vallen aan de lijn, terwijl ze daar nog maar heel kort was en nog nooit aan de lijn had gelopen.
Na een korte beoordeling van ons zagen we dat ze het gewoon nog niet kende en dus natuurlijk soms spannend vond en besloten we haar over te nemen voor ze terug moest naar land van herkomst, inmiddels heeft ze haar trainingen gevolgd en wat leert ze snel deze lieve sociale hond.

Mees is echt een super sociale hond tegen mensen, ze vind  het heerlijk om met je te knuffelen, wandelen en spelen, ze is dol enthousiast, ze leert ook erg snel.
Visite en kinderen vind ze geweldig, ze kan soms nog wel springen uit enthousiasme.
Mees is waarschijnlijk een Akita of Shiba kruising en heeft daarom een actief karakter, kan soms wat eigenwijs en zelfstandig zijn, maar wat een heerlijke open sociale hond is dit voor mensen die graag een vrolijke hond willen.

Mees wordt niet geplaatst bij (klein)-vee, hier kan zij zeer waarschijnlijk niet mee overweg.

Zij slaapt braaf s nachts in haar kennel, maar het liefst heeft ze natuurlijk haar eigen thuis waar ze alleen of samen met een hond alle aandacht krijgt.

Onze honden zijn uiteraard gevaccineerd incl. rabies en voorzien van chip en paspoort.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd komen bezoeken?  Vul dan snel een intakeformulier in.