Little Doll

Naam:  Little Doll
Geslacht: Teef
Leeftijd:  01-02-2019
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:  Middelmaat
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland bij Zalikas: 22 juni 2019
Omschrijving:

Little Doll komt uit een nest van 7. Zij en haar broertjes en zusjes zijn gevonden, achtergelaten in een maisveld. Ze waren nog maar pasgeboren op dat moment. Een fantastisch stel heeft hen opgevangen, tot ze oud genoeg waren om naar het ARS asiel te gaan zodat ze naar Nederland konden reizen.

In hun foster gezin hebben zij al geleerd om te gaan met mensen en andere honden. Ook kunnen zij al een beetje aan de lijn lopen. Maar, zoals iedere pup, zal ook Little doll nog veel moeten leren.

Doll is geweldig vrolijk en lief, ze vind iedereen leuk en komt gelijk met je spelen, knuffelen en vind alles leuk en interessant. Ze is wat betreft een echte Bulgaarse Herder en kan dus in elk gezin die een slimme, vrolijke zachte hond zoeken.

Ze is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter die te vergelijken is met die van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond.
Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Little Doll is op 22-06-2019 aangekomen in het gastgezin in Nederland, en is daar direct te bezoeken. Dit omdat wij een snelle plaatsing beter vinden voor de hond, in verband met gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd komen bezoeken?  Vul dan snel een intakeformulier in.