Pien

Naam:  Errie ( merennest ) Nu Pien
Geslacht: Teef
Leeftijd:  09-03-2018
Grootte:  Middelmaat
Status hond: Herplaatst.
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Woningtype: Voorkeur huis met tuin
Bijzondere dingen: Moet samen geplaatst met zusje Kleptuza/Pebbles
Herkomst: Bulgarije
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja

Omschrijving:
Errie nu Pien werd samen met haar zusjes gevonden aan de oever van een meer. Daarom zijn alle drie de meiden vernoemd naar verschillende Bulgaarse meren.

Ze zaten daar in een pleeggezin tot er plek voor ze was in het puppy shelter van A.R.S waar ze verblijven tot dat zij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Toen Pien op 4 maanden oud met haar 2 zusjes naar Nederland kwam is zij samen met zusje Pebbles waar ze ontzettend dol op was samen geadopteerd.

Deze 2 leuke jonge meiden zoeken een nieuw gezin waar zij de rest van hun leven kunnen wonen.
Pien & Pebbles zijn ontzettend leuk, ze vinden iedereen leuk en begroeten iedereen dan ook zeer vrolijk, ze zijn zeer sociaal met andere honden en kunnen ook zeer goed met kinderen.

Zij hebben geleerd om alleen te blijven, al zal dit in een nieuw gezin uiteraard wel weer opnieuw opgebouwd moeten worden. De dames spelen graag samen, met andere honden en met speeltjes, maar luisteren ook goed.

Pien is van de 2 dames de meest zachtaardige. Zij kan in nieuwe situaties soms wat onzeker zijn dit omdat ze wat achter heeft gelopen doordat ze zich heeft verstapt als pup en de nodig rust daarvoor nodig had, inmiddels is ze allang weer hersteld en doet ze met goede begeleiding het super goed.
Pebbles is zekerder van zichzelf, en daardoor een stabiele dame die weet wat ze wil in het leven.

Pien is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Pien word alleen samen met zusje Pebbles geplaatst of bij mensen met een hond waar het super goed mee klikt.

Deze lieverd is op 14 Juli aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd komen bezoeken?  Vul dan snel een intakeformulier in.