Kody

Naam:  Kody
Geslacht: Reu
Leeftijd:  01-02-2019
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:  Middelmaat
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland bij Zalikas: 14 juni 2019
Omschrijving:

Kody komt uit een nest van 7. Hij is samen met zijn zusjes gevonden, achtergelaten in een maisveld. Ze waren nog maar pasgeboren op dat moment. Een fantastisch stel heeft hen opgevangen, tot ze oud genoeg waren om naar het ARS asiel te gaan zodat ze naar Nederland konden reizen.
In hun foster gezin hebben zij al geleerd om te gaan met mensen en andere honden. Ook kunnen zij al een beetje aan de lijn lopen. Maar, zoals iedere pup, zal ook Kody nog veel moeten leren.

Kody is een ontzettend schattige vrolijke pup. Hij is lief en hartstikke sociaal naar mensen. Hij vind het heerlijk om bij je te komen knuffelen, en krijgt graag aandacht. Ook met andere honden is hij heel leuk, echt een super leuk hondje voor mensen met kinderen die gewoon een vrolijke schat willen.

Kody is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter die te vergelijken is met die van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond.
Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Kody is op 14-06-2019 aangekomen in zijn gastgezin in Nederland, en is daar direct te bezoeken,. Dit omdat wij een snelle plaatsing beter vinden voor de hond, in verband met gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd komen bezoeken?  Vul dan snel een intakeformulier in.