Bistro

Naam:  Bistro
Geslacht: Reu
Leeftijd:  29-12-2018
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:  Middelmaat
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland bij Zalikas: 4 mei 2019
Omschrijving:

Bistro is samen met zijn broertjes en zusje gevonden in een dorpje in de buurt van de hoofdstad. Zij waren achtergelaten op straat. Zij zijn in het land van herkomst liefdevol opgevangen in een pleeggezin tot ze naar Nederland konden komen.
Ze zijn zo goed als mogelijk gesocialiseerd, onder andere met andere honden en mensen. Ook hebben zij daar al een beetje aan de lijn leren lopen. Maar, zoals iedere andere pup, zal ook Bistro nog heel veel moeten leren.

Bistro is de laatste van zijn nest die nog een thuis zoekt en waarom? Misschien was hij te druk met de speeltjes aan het spelen of met de andere pups? Want het is niet alleen een mooi ruwharig schatje, hij is ook nog eens ontzettend lief en aanhankelijk.
Het is een heerlijk ventje dat graag bij je komt liggen en kan genieten van de aandacht, maar die ook zichzelf prima kan vermaken. Hij vind alle aandacht als hij die krijgt 1 op 1 echt geweldig en past zich al zo goed aan, het is een slim ventje die graag samen de wereld wil ontdekken.

Bistro is op zaterdag 4 mei aangekomen in het opvanggezin in Nederland, en is daar direct te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing beter vinden voor de hond, in verband met hechting.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd komen bezoeken?  Vul dan snel een intakeformulier in.