Beau

Naam:  Beau
Ras: Malthezer
Geslacht: Reu
Leeftijd:  01-04-2012
Grootte:  Klein
Status hond: Herplaatst
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Woningtype: voorkeur voor een tuin
Bijzondere dingen: Moet nog wat leren
Herkomst: Nederland
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja

Omschrijving:

Beau is bij ons gekomen ter herplaatsing, omdat zijn baasje naar een verzorgingstehuis moet. Heel triest voor beide, daarom hopen we voor Beau snel op een nieuw huisje!

Beau heeft de afgelopen jaren bij een bejaarde dame gewoond, hij liep daar veel in de tuin en in huis, en had het naar zijn zin. Beau zit nu een tijdje in een gastgezin, en heeft daar ook leren lopen aan de riem. Uitlaten vind hij gezellig, maar hij moet nog een beetje ontdekken hierbij wat wel en niet kan, want dit was hij bij de oude dame niet gewend.

Beau is in huis een hele makkelijke hond. Hij ligt graag in zijn bench, dit is zijn veilige plekje. Hij gaat hier regelmatig zelf in met het deurtje open, en bij weggaan is het deurtje dicht ook geen probleem. Ook krijgt hij hier zijn eten.

Beau kan binnenshuis goed met andere honden, katten en kinderen omgaan. Buitenshuis vind hij dit soms nog wel wat lastig, maar hij is niet agressief.

Beau is op zoek naar een huisje waar men tijd voor hem heeft, om lekker samen op de bank te zitten, te knuffelen, en lekker te wandelen.