Monica

Naam: Monica (Friends nest)
Geslacht: Teef
Leeftijd:  01-03-2018
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:   Middelmaat
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland bij Zalikas: 14-07-2018
Omschrijving:

Monica is met haar broertjes en zusjes van het “Friends” nest gevonden in een klein dorpje in Bulgarije. Ze zijn daar opgevangen door een vriendelijke mevrouw, tot er plek voor hun was in de shelter.

Daarna moest Monica in het puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat zij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Monica ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige Monica een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar zij mag gaan wonen.

Monica is een lief schatje dat dol is op knuffelen, goed kan met mensen en kinderen. Ze is erg speels met honden en speeltjes en erg aandoenlijk. Ze is echt een leuk hondje voor mensen die graag een aanhankelijk en vrolijk schatje zoeken.

Zoals elke pup zal Monica ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieve pup is op 14 Juli aangekomen in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd komen bezoeken?  Vul dan snel een intakeformulier in.