Giorgio Armani

Naam: Giorgio Armani ( Fancy nest )
Geslacht: Reu
Leeftijd:  11-02-2018
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:  Middelmaat
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland bij Zalikas: 25-05-2018
Omschrijving:

Onze prachtige Giorgio Armani is samen met zijn broers en zussen gedumpd bij de shelter van Animal Resue Sofia. En door een wat rijkere uitziende stel met hun prachtige dure auto vandaar dat deze pups van dit nest allemaal vernoemd zijn naar bekende modellen en ontwerpers.
Deze mensen beloofde de shelter een ‘grote’ donatie over te maken maar tot op heden heeft de shelter een sponsorbedrag van €4,00 mogen ontvangen maar gelukkig zitten de pups veilig bij A.R.S in plaats van dat ze hun dumpte op straat wat helaas heel veel nog voorkomt.

In de shelter heeft hij veilig mogen opgroeien tot de zachtaardige,sociale en speelse pup die hij nu is. Maar dat vond Giorgio Armani helemaal niet zo erg als de meeste mensen denken over een shelter want daar leren ze nog een heleboel.
Want daar heeft hij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen hem alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen. Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft hij ook de hele dag speelse soort genoten om hem heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat Giorgio Armani een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en hij klaar is voor een eigen warme mand in een liefdevol gezin.

Armani is echt een schatje. Hij is altijd blij en vrolijk, loopt de hele dag met een speeltje in zijn bek rond en zodra hij mensen of kinderen ziet wil hij dan ook spelen. Knuffelen vind hij ook echt geweldig en het is echt een geweldige leuke hond die echt in elk gezin wel een fijn maatje zal worden.

Maar zoals elke pup zal Giorgio Armani ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Giorgio Armani is een (kruising) Bulgaarse herder en die hebben een karakter van een retriever en worden tegenwoordig veel gebruikt als therapiehond. Dit mede door hun zachtaardige karakter en hun leergierigheid.

Giorgio Armani is op 16 juni aankomen in het opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken omdat we een snelle plaatsing ivm gewenning beter vinden.

Wilt u meer informatie of wilt u deze lieverd  komen bezoeken?  Vul dan snel een intakeformulier in.