Cloe

Naam: Cloe
Geslacht: Teef
Leeftijd:  15-03-2018
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Grootte:   Middelmaat
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland bij Zalikas: 14-07-2018
Omschrijving:

Cloe is samen met haar broertje Brizz afgegeven bij de shelter van Animal Resue Sofia dus wij weten helaas niet haar hele geschiedenis maar we kunnen wel vertellen dat deze 2 lieverds echt een kans willen krijgen om wel gewenst te zijn in Nederland.

Daarna moest Cloe in het puppy shelter van A.R.S verblijven tot dat zij mag reizen naar Nederland.

Daar heeft zij kennis gemaakt met de vele vrijwilligers van jong tot oud want die gingen haar alvast leren hoe het is om aan de riem te moeten lopen.
Of even opgetild te worden of even lekker ravotten met de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de pups.

Daar heeft Cloe ook de hele dag speelse soort genoten om haar heen om lekker mee te spelen of even een kijkje nemen bij de boerderij dieren die ze daar ook hebben.
We kunnen vertellen dat deze prachtige dame een hoop positieve indrukken heeft opgedaan en zij klaar is voor een liefdevol adoptiegezin waar zij mag gaan wonen.

Cloe is een vrolijke stuiterbal die het liefst helemaal in je kruipt voor aandacht, ze is altijd blij en enthousiast. Ze is geweldig voor mensen die een vrolijke enthousiaste hond willen die dol is op mensen, dieren, kinderen, spelen, wandelen en veeeeeeel knuffelen.

Zoals elke pup zal Cloe ook nog de nodige dingen moeten gaan leren.

Deze lieve pup komt op 14 Juli aan in haar opvanggezin en is daar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden i.v.m gewenning.