Beyonce

Naam: Beyonce nu Maya
Geslacht: Teef
Leeftijd: 07-05-2015
Grootte: Middelmaat
Status hond: Herplaatser ivm niet genoeg tijd voor de hond meer door alleenstaande moeder
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Goed met kinderen: Ja,
Katten: Ja
Woningtype: Bij voorkeur een huis met tuin
Bijzondere dingen: Ze vind grotere honden nog spannend en ze is bang voor vuurwerk
Herkomst: Bulgarije
In Nederland sinds: 19-09-2015

Omschrijving:
Maya is een knappe meid die ter herplaatsing wordt aangeboden vanuit haar huidige gezin. Maya is geboren op 07-05-2015.

Maya is een lieve speelse hond die gek is op kinderen, spelen en rennen.
Maya luistert redelijk goed. Zij kan wel loslopen maar reageert niet altijd direct op roepen. Wanneer Maya klaar is met b.v. snuffelen komt zij wel. Maya kan zitten. Maya reageert op het commando laag en blijf.

Maya is erg lief naar babys, peuters en kleuters. Iets oudere kinderen zijn ook leuk maar zodra die gaan rennen wil Maya het liefst spelen maar is hier te enthousiast in, Maya rent er dan achter aan en springt om de kinderen heen. Op pubers reageert Maya het zelfde als richting volwassenen. Er lijkt geen leeftijd qua kinderen te zijn waar Maya niet mee om kan gaan maar ze heeft daar uiteraard wel begeleiding in nodig.

Maya doet het goed met katten die ze kent, hier speelt ze mee. Vreemde katten die in de tuin komen jaagt ze weg door er achteraan te rennen.
Honden die kleiner zijn dan Maya vindt zij leuk, hier speelt ze mee. Honden van dezelfde grote of groter vindt Maya eng, deze vermijdt ze door er met een grote boog om heen te rennen of er van weg te rennen. Maya vertoont voornamelijk vlucht gedrag met haar staart tussen de benen.

Maya wordt ter herplaatsing aangeboden, omdat haar huidige gezin haar meer aandacht en sturing wil bieden die zij zelf op dit moment niet genoeg kunnen geven. Maya heeft de juiste begeleiding nodig bij haar angst voor grotere honden en vuurwerk. Buiten dat is Maya een geweldig hond die lief, speels en erg enthousiast is.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

Beyonce Teef