Laya

Naam: Laya Nu Luna
Geslacht: Teef
Leeftijd: 01-01-2014
Grootte: kleine middelmaat
Status hond: Herplaatser ivm relatiebreuk
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Goed met kinderen: Ja absoluut
Katten: Nog onbekend
Woningtype: Bij voorkeur een huis met tuin
Bijzondere dingen: Blaft niet, zeer lieve en makkelijke hond, knuffelt graag, in verleden geopereerd aan Patella Luxatie
Herkomst: Bulgarije In Ned. sinds: 22-04-2015
Omschrijving:
Luna, een mooie en zeer enthousiaste dame en geadopteerd door haar huidige gezin in Nederland. Helaas moet Luna nu ter herplaatsing worden aangeboden wegens familie-omstandigheden. Graag zoeken we voor haar een fijne nieuwe plek. Want Luna is kort gezegd GEWELDIG!

Luna woont nu in een gezin met 2 jonge kinderen van 4 en 1 jaar oud. Dit gaat perfect samen. Luna is een lief maatje voor hen. Luna is een goed opgevoede hond die de basiscommandos zit, plaats, poot, wachten etc. kent en absoluut niet blafferig is. Het is een heerlijke knuffelkont, vreselijk lief voor haar gezin.

Luna kan goed omgaan met andere honden. Regelmatig komen er andere honden thuis en dat is allemaal prima. Plaatsen bij een andere hond zal waarschijnlijk geen probleem zijn. Ook buiten kan ze goed met andere honden. Loslopen kan Luna ook. Een enkele keer heeft ze moeite om bij commando terug te komen, uiteindelijk komt ze wel. Uiteraard moet hier met een nieuwe baas altijd weer mee geoefend worden.

Wie kan deze, bijna perfecte hond een nieuwe kans geven. Het is simpelweg een te grote lieverd met een hartje van goud.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.

 

IMG_0356MamaLaya-06 MamaLaya-07 MamaLaya-08 MamaLaya-01MamaLaya-03 MamaLaya-04 MamaLaya-05