Elvin

Naam: Elvin
Geslacht: Reu
Leeftijd:  15-01-2017
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Grootte:   Middelmaat
Goed met kinderen: Ja
Katten: Ja
Herkomst: Bulgarije
In Nederland: 26-05-2017

Omschrijving:

Elvin is samen met zijn 3 zussen, 1 broer en mama Ella liefdevol opgegroeid in een foster gezin in land van herkomst en zijn nu op zoek naar hun liefdevolle thuis in Nederland.
Mama Ella is gevonden toen ze drachtig was en liefdevol opgevangen in een fostergezin met 4 kleine kinderen..

Elvin is een super rustige zelfstandige pup die prima zichzelf kan vermaken met zijn knuffels en speeltje, het liefst verzameld hij ze allemaal. Elvin kan prima overweg met andere honden ook, maar ook prima alleen.
Hij vind het heerlijk om lekker buiten te spelen, maar wel in een tuin met een omheining, want hij is erg behendig en nieuwsgierig.
Elvin is dol op kinderen en aanhankelijk met mensen en voer gericht, maar vooral een hond die gewoon lekker in een gezin zou passen die van een rurstige relaxte hond houden die niet perfect hoeft te kunnen luisteren zoals bij voorbeeld een herder/;labrador want Elvin doet allesop ze eigen relaxte zelfstandige manier..
Met zijn prachtige fluffyvacht is dit niet alleen een lieve maar ook een prachtige verschijning.

Deze beauty is op 26 mei aangekomen in zijn opvanggezin en is aldaar gelijk te bezoeken aangezien wij een snelle plaatsing voor de hond altijd beter vinden ivm gewenning.

Wilt u meer informatie of wilt u dit schatje adopteren? Vul dan snel het intakeformulier in.